Exposició "Arbres, els gegants del món vegetal"

Títol de la notícia
Exposició "Arbres, els gegants del món vegetal"
Data de la notícia
29/09/2024
Notícia

Els arbres, i els boscos que formen, representen una entitat molt important en els nostres paisatges que els omple de vida, tant animal com vegetal. Amb la voluntat d'ajudar a conèixer-los, el Grup Local del Baix Ter va preparar l'exposició "Arbres, els gegants del món vegetal" que, en aquesta ocasió, exposa el Grup Local del Penedès a Llorenç del Penedès. Visitant-la podreu veure, comparar i observar els detalls de prop d'un centenar dels arbres més comuns que podem trobar a les nostres terres.

L'exposició es podrà veure a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès (C/ Mestre González, 6. Llorenç del Penedès) del dia 6 al 20 d'octubre. L'horari de visita és els diumenges dia 13 i 20, de 12h a 14h, o qualsevol dels altres dies concertant visita, prèviament, al telèfon de l'ajunament (977.677.106).

L'exposició s'acompanyarà de d'un acte ben interessant :

  • La passejada matinal "Els arbres de casa nostra", que tindrà lloc el dissabte, dia 6 d'octubre, de 11:00 h a 13:00 h. El punt de trobada és a la Casa de Cultura de Llorenç (C/ Mestre González, 6. Llorenç del Penedès), a les 11:00 h. Allí aprofitarem per visitar l'exposició tot explicant-la i, seguidament, sortirem pel poble per parlar sobre els arbres del municipi.  Vegeu la notícia completa.

Assistència lliure.
No us la perdeu, us agradarà!

Grups locals
Grups de treball