Exposició "La natura que tenim a prop"

Títol de la notícia
Exposició "La natura que tenim a prop"
Data de la notícia
21/09/2024
Notícia

En què pensem quan diguem: ”anem a la natura”? Probablement en anar a muntanya, al mar, al bosc, a algun parc natural... I els espais propers, on s’acaben les cases i comencen els camps? No són també espais naturals, encara que no en tinguin el títol? Són entorns força freqüentats, de vegades degradats i en general bastant menystinguts. El que es mostra a La natura que tenim a prop és el resultat del treball de camp que s’ha fet des del projecte «Aturar-se i mirar», encapçalat per Maria Riera, amb els alumnes de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí i que pretén posar en valor aquests espais. El Grup Local del Baix Ter ha acollit la proposta d’exposició, ha aportat els seus coneixements botànics per a la documentació del treball i ha posat tota la dedicació i els mitjans necessaris.

L'exposició es podrà veure a la Capella de Sant Antoni, situada a la plaça de la Vila, de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) dels dies 4 al 28 d'octubre. L'horari de visita és el següent: 11:00 a 14:00 h i de 16:30 a 20:00 h. Els dimarts, diumenges i festius serà tancat.

Inauguració: dia 4 d’octubre a les 19 h.

Com en les altres ocasions, ens agradaria que l’exposició es pogués veure a altres localitats. Per aquest motiu, oferim la possibilitat de que qualsevol altre grup de l'associació, així com d'altres entitats, la puguin mostrar als seus membres i a la població en general. Si hi esteu interessats, podeu enviar un correu a aquest grup local (baixter@floracatalana.cat).

Us esperem a Torroella!

Grups locals
Grups de treball