Sortida etnobotànica al Forat Micó de Sant Pere de Torelló

Títol de la notícia
Sortida etnobotànica al Forat Micó de Sant Pere de Torelló
Data de la notícia
10/06/2023
Notícia

El passat dissabte 3 de juny el grup de la Vall del Ges de Flora Catalana va fer una sortida etnobotànica pel paratge del Forat Micó i El Serrat de Sant Pere de Torelló.

La idea de la sortida era la de promoure, estendre, compartir i disseminar el coneixement de la flora i els seus usos populars al nostre territori.

Hi van assistir una vintena de persones que van formar un grup molt proactiiu i molt interessat en tot el referent als usos i el coneixement de les plantes.

Al llarg del camí es van reconèixer algunes de les plantes més emblemàtiques del lloc, tot comentant-ne les seves virtuts medicinals, culinàries i molts aspectes etnobotànics que algunes persones assistents van aportar.

L'activitat era gratuïta i oberta a tots els públics. Va ser coorganitzada pel Grup de recerca en etnobotànica dels Països Catalans, vinculat a la Universitat de Barcelona (UB), l’Institut Botànic de Barcelona (IBB; CSIC-Ajuntament de Barcelona) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i el Grup local de la Vall del Ges de l'Associació Flora Catalana.

Grups locals
Grups de treball