Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Curs de camp d’introducció al coneixement dels bolets del Bolets del Montseny i rodalies.16 Octubre

Vols venir a passejar pels voltant del massís del Montseny i aprendre: Què són els fongs i bolets? Quin són bons i dolents de la terra baixa fins als boscos caducifolis? On es pot trobar cada espècie? Com cal buscar-los? Com es poden cuinar i conservar-los?.

 

Aquest curs vol respondre els enigmes que envolten el món del fongs i els bolets tot passejant, de manera distesa i engrescada a través de les explicacions i demostracions d’un botànic.

 

Es tracta d’un taller d’un dia, de 10 del matí fins al vespre, amb l’objectiu d’aprendre de les mans d’un biòleg - botànic a disposar dels coneixements pràctics per gaudir amb seguretat d’anar a buscar bolets.

 

 

Al llarg de la jornada s’explicarà la teoria bàsica sobre que són els fongs i bolets, on es troben, quins són comestibles i tòxics i com reconeixen les principals característiques de cada família i les principals espècies més comunes.

 

Per més informació sobre el programa, temari, allotjaments, preus consulteu la web de Naturalwalks: www.naturalwalks.wordpress.com

o poseu-vos en contacte a: naturalwalks@gmail.com o bé al telèfon 662251059.

 

 

 

 

 

 

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict