Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Curs de camp d’introducció al coneixement dels bolets del Prepirineu: 9-10 Octubre. Tuixent i Vall de la Vansa.

Vols venir a passejar per les precioses Valls de Tuixent i la Vansa i aprendre: Què són els fongs i bolets? Quin són bons i dolents a les muntanyes i prats del prepirineu ? On es pot trobar cada espècie? Com cal buscar-los? Com es poden cuinar i conservar-los?.

Aquests curs vol respondre els enigmes que envolten el món del fongs i els bolets tot passejant, de manera distesa i engrescada a través de les explicacions i demostracions d’un botànic.

Es tracta d’un taller d’un cap de setmana, amb l’objectiu d’aprendre de les mans d’un biòleg -botànic a disposar dels coneixements pràctics per gaudir amb seguretat d’anar a buscar bolets.

Al llarg de la jornada s’explicarà la teoria bàsica sobre que són els fongs i bolets, on es troben, quins són comestibles i tòxics i com reconeixen les principals característiques de cada família i les principals espècies més comunes.

S’identificaran al voltant de 45 espècies comestibles o tòxiques d’ambients diversos; bosc, prat, matollars dels ambients de muntanya mitjana - alta dels indrets calcaris de Catalunya. Després de la jornada degustarem alguns dels bolets collits a l'hora de sopar.

Per més informació sobre el programa, temari, allotjaments, preus consulteu la web de Naturalwalks: www.naturalwalks.wordpress.com o poseu-vos en contacte a: naturalwalks@gmail.com o bé al telèfon 662251059.

 

 

 

 

 

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict