Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Minitaller d’introducció al coneixement dels fongs i bolets del Pirineu. 25 setembre

Vols venir a passejar pels voltant de la Vall de Ribes i aprendre: Què són els fongs i bolets? Quin són bons i dolents del Pirineu? On es pot trobar cada espècie? Com cal buscar-los? Com es poden cuinar i conservar-los?.

 

Aquest curs vol respondre els enigmes que envolten el món del fongs i els bolets tot passejant, de manera distesa i engrescada a través de les explicacions i demostracions d’un botànic.

 

 

Es tracta d’un taller d’un dia, de 10 del matí fins al vespre, amb l’objectiu d’aprendre de les mans d’un biòleg - botànic a disposar dels coneixements pràctics per gaudir amb seguretat d’anar a buscar bolets.

 

 

Al llarg de la jornada s’explicarà la teoria bàsica sobre que són els fongs i bolets, on es troben, quins són comestibles i tòxics i com reconeixen les principals característiques de cada família i les principals espècies més comunes.

 

 

Com sempre els tallers inclouen un dossier amb les principals explicacions teòriques del curs, així com un llistat complert de totes les espècies vistes al camp i la identificació de les imatges mitjançant e-mail. 

 

Per més informació sobre el programa, temari, allotjaments, preus consulteu la web de Naturalwalks: www.naturalwalks.wordpress.com

o poseu-vos en contacte a: naturalwalks@gmail.com o bé al telèfon 662251059.

 

 

 

 

 

 

 

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict