Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Agenda - 24/04/10

Jornada pràctica d'Etnobotànica

Dia: dissabte, 24 d'abril de 2010

Lloc: Mieres (plaça Major)

Durada: de les 10 del matí fins cap a les quatre.

Programa: Anirem a recol·lectar diverses plantes (Colitxos, fonoll, flors de saüquer, fulles de noguera, ortigues, etc, i després prepararem unes quantes receptes amb elles.

Lloc de trobada i hora: a les 10 del matí a la plaça major de Mieres.

Observacions:

La proposta és de fer diversos preparats amb les plantes que puguem aconseguir a la zona, i cuinar, per exemple, ortigues, fonoll o alguna altra planta, de la qual en puguem aconseguir suficient.

Disposarem d'una taula gran, o diverses, i un lloc per a rentar les plantes i els estris. La idea és sortir a fer la recol·lecció de les plantes entre les deu i la una (13:00) i després fer els elaborats. Cal portar els estris necessaris per a recol·lectar les plantes i tot els productes i estris que ens calguin per a fer els preparats. (sal, oli, vinagre, aigua, sucre, llimona, ganivet, tisores, pots, culleres, etc.).

També cal portar dinar, si potser fet amb alguna planta comestible del nostre entorn, i per compartir encara millor, si és vol, es clar!. El que puguem cuinar ens complementarà el menjar que portem fet de casa.

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict