Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Avui fem 5 anys a internet - 26 de maig de 2013

El dia 6 de setembre de 2007 en una sortida a l'Ardenya va començar el camí de Floracatalana.net:

Dia: Dijous 6 de setembre de 2007
Lloc: Font d’en Dalmau, a l’Ardenya (Llagostera)
Durada: 3 hores aproximadament
Motiu: Fer distribució de diverses espècies i revisar un indret molt singular del massís per veure que hi trobem d’interessant.
Punt de trobada i hora:
A Llagostera, a tocar la rodona d’on surt la carretera que va a Caldes de Malavella (mateix lloc de l’altra vegada), a les 5 de la tarda (17:00)
Observacions: Si hi ha algun canvi us ho faré saber tant aviat com pugui per correu electrònic

En aquesta activitat és on es va engegar la iniciativa de fer un web per compartir coneixement botànic i etnobotànic. Al cap d'uns mesos de treball, el dia 26 de maig de 2008 (ara fa 5 anys), la pàgina va iniciar el seu camí a la xarxa, inicialment amb el nom de Floragavarres.net.

La il·lusió que va generar en totes les persones que ens trobàvem en les sortides el fet de tenir un lloc on poguéssim trobar imatges de les plantes i informació sobre els seus usos va fer que ben aviat s'engegués un procés d'ampliació del projecte pràcticament incontrolable.

El resultat de tot plegat és el que avui tenim, un projecte que vol ser local a tot arreu on el més important és compartir coneixement i treballar plegats per fomentar la conservació de l'entorn natural i el patrimoni cultural associat, l'ús sostenible dels recursos naturals i les activitats respectuoses amb el medi ambient.

Moltes Gràcies per ajudar-nos. Floracatalana.net

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict