Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Trobada de Floracatalana

Participa a la trobada de Floracatalana.net
 
Aficionats a les plantes, professionals de molts sectors (botànics, etnobotànics, farmacèutics, herbolaris, ecòlegs, ambientòlegs, educadors ambientals, tècnics de medi ambient, mestres, professors, agricultors, ramaders, apicultors, artesans, cuiners, jardiners, turisme rural, etc.), associacions i altres entitats públiques o privades que treballen en l'estudi, la difusió o la protecció del patrimoni natural i cultural, ajuntaments....us convidem a venir.... participació oberta a tothom!
 
Dia:dissabte 26 de gener de 2013.
 
Lloc: al centre cívic la Fàbrica, a Celrà.
 
Tallers : a partir de les 10:30 del matí:
 
10:30 – 11:30

1 – Aprendre a treballar a la intranet i obtenció dels permisos que calen per fer-ho. Organització d'activitats: protocol a seguir . Imatges d'escàner i de camp: treballs i protocols a seguir.

2 - Aprendre a utilitzar el web: que hi ha, a qui va dirigida la informació que inclou la pàgina, com cercar, utilitats,...

12:00 – 13:00

1 – Organització del grup “Usos de les plantes”: entrevistes d'etnobotànica i recollida d'usos, tractament de la informació i publicació al web. Els noms de les plantes: com s'hauria d'exposar aquesta informació en les fitxes.

2 – Et fa servei la informació que publiquem?, t'agradaria tenir informació específica del teu municipi o àmbit de treball?. Vols ajudar-nos?, vols compartir les teves activitats amb nosaltres?, tens propostes per fer-nos?.... T'escoltem!

Dinar: d e 13:30 a 15:00. Opcions:

1 - paella ecològica vegetariana al lloc de les activitats (6€).

2 - menjar al restaurant del centre cívic.

3 - portar el menjar de casa.

Trobada de grups : a partir de les 3 de la tarda:

- Itineraris: sortida per enregistrar un petit circuit pels entorns de municipi, descarregar-lo a l'ordinador i veure'n el procés de construcció.

- Cistelleria, fustes i tints.

- Altres.

Reunió/assemblea (màxim 2 hores): a partir de les 5 de la tarda.

Parlem del dia a dia del web, de l'estructura que estem construint per consolidar el projecte i de les propostes de futur.

Exposició de fustes (al voltant de 130 espècies): durant tot el dia.

Projecció de la pel·lícula "Gavarres, expressions d'un paisatge"

A les 20:00 el Consorci de les Gavarres ens convida a la projeció de la pel·lícula "Gavarres, expressions d'un paisatge" de Quim Paredes Baulida. L'acte tindrà lloc a l'Ateneu de Celrà.

Informació del projecte:

Floracatalana a TV3

Floracatalana a Ràdio Arrels

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict