Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Agenda - 18/11/2012

GEVEN-Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès

Lloc: Valldossera

Punt de trobada i hora: a les 9:30h al pàrquing del Pèlag (darrera la via al costat de la plaça de la Sardana) del Vendrell. Allí ens distribuirem en cotxes per anar cap a Valldossera on començarem la sortida.

Descripció de l'activitat: Aprendrem a fer Patxaran amb els fruits que ens dóna el bosc a la tardor. La Pilar López Serra ens guiarà pel bosc on realitzarem un petit dossier per classificar les plantes que anem trobant tot recollint els fruits de tardor i en particular els aranyons que ens serviran per després aprendre a fer el Patxaran.

Dificultat: baixa

Observacions:

Cal fer una inscripció prèvia per participar a la Sortida-Taller al correu gevenbpenedes@gmail.com abans del divendres dia 16 de Novembre (tan sols enviant un correu dient quants sereu).

Preu: 6 a pagar el mateix dia de la sortida. Aquest inclou tot el material que necessitarem per fer la Sortida-Taller (Dossier de fitxes, aranyons, alcohol, cinta adhesiva, pots de vidre, patxaran...).

Porteu : esmorzar, una cantimplora amb aigua, una carpeta on posar les fitxes i unes tisores.

Està previst que s'allargui l'activitat fins l'hora de dinar (13:30h aprox). Si fa bon temps qui ho vulgui també es pot quedar a dinar a l'àrea recreativa que hi ha a Valldossera.

La participació és voluntària i pel propi compte i risc.

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict