Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Notícia - 9març a 30juny CURS D'HORTICULTURA ECOLÒGICA Banyoles

 

El 29 de març s’inicia el programa de xerrades i tallers d’horticultura ecològica i plantes remeieres


Ca la Flora, Fundació Estany, Museu Darder i LIMNOS han organitzat un programa de xerrades i tallers d’horticultura ecològica i plantes remeieres pels propers mesos d’abril, maig i juny del 2012.

Aquesta programació s’iniciarà i es presentarà el proper 29 de març a les 19h al Museu Darder de Banyoles amb una xerrada gratuïta inaugural  "L'hort ecològic com a font de salut" a càrrec de Mariano Buen o (pioner i gran divulgador de la geobiologia i l’agricultura ecològica. La seva trajectòria personal i professional li ha permès arribar a àmbits tant multidisciplinars com la física, la biologia, l'ecologia, l'arquitectura, la psicologia, l'alimentació sana o la salut natural).

 

Les xerrades i tallers estan estretament relacionades amb el projecte de “Les Hortes de Ca La Flora”. Projecte impulsat per Ca la Flora i Fundació Estany amb l’objectiu de preservar l’horta de Banyoles i amb la intenció que esdevingui un projecte ecològic i social. Tanmateix, el mateix 29 de març s’aprofitarà per fer la presentació oficial d’aquest projecte. 

Programació complerta de xerrades i tallers. 

La Jornada inaugural consisteix en:

19 h: Presentació del  Projecte Les Hortes de Ca la Flora. A càrrec de Martirià Figueras (responsable de Ca la Flora) i Isabel López (directora de Fundació Estany). 
19'30 h: Conferència: "L'hort ecològic com a font de salut ". A càrrec de MARIANO BUENO (Pioner i gran divulgador de la geobiologia i l'agricultura ecològica. La seva trajectòria personal i professional li ha permès arribar a àmbits tant multidisciplinars com la física, la biologia, l'ecologia, l'arquitectura, la psicologia, l'alimentació sana o la salut natural)

 

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict