Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

9-10 Juliol. Taller de camp d’identificació i usos de les plantes remeieres del Pirineu.

Vols aprendre a reconèixer les principals plantes medicinals, quines són tòxiques, saber on pots trobar-les, aprendre a no confondre-les del Pirineu català?

Es tracta d’un taller de dos dies, molt pràctic i amè perquè puguis aprendre de les mans d’un botànic tot allò relacionat amb el món de les herbes de les nostres muntanyes.

Curso de campo de identificación y usos de las plantas medicinales del Pirineo catalán.

Aquest curs té com a objectiu aprendre els fonaments bàsics per a poder conèixer amb claredat i de manera entenedora, les plantes medicinals, comestibles o tòxiques més conegudes i utilitzades que podem trobar a la muntanya mitjana i alta de Catalunya.

Durada: El taller consisteix en dues sortides de camp de tot un dia. Aproximadament de 10.30 del matí fins a les 7 de la tarda.

Trajecte: Caminarem per camins passant per diferents tipus d’ambients propis de l’alta i mitjana muntanya per tal de veure les principals espècies dels ambients de prats,  boscos i ambients de ribera, roquissars ... entre d’altres.

 

 

Metodologia: El taller és molt pràctic, pel que es combinaran totes les explicacions teòriques amb l’experiència física del contacte amb les plantes que anem trobant.

Aquest taller vol aproximar els món de les plantes medicinals tant a persones no experimentades com a persones amb bagatge en aquest àmbit. El curs s’adaptarà als interessos de cada participant.

Dificultat: El nivell de dificultat de la caminada és mitjà: caminarem uns 10 kilòmetres, amb un desnivell de 700 metres per camins de muntanya bàsicament de baixada.

La pujada mai superarà els 100 metres de desnivell. Cal que les persones estiguin habituades a caminar en aquestes condicions.

És un taller adreçats a adults, per bé que poden venir-hi infants sempre i quan tinguin un nivell de resistència física alt i es puguin adaptar al grup. 

 

Preu: 130 euros.

25% descompte persona acompanyant.
20% descompte inscripcions fins 1 mes abans.

Inclou: 

  • Dossier amb tota la informació teòrica.

  • Identificació de fotografies post-sortida via e-mail.

  • Certificat d'assistència.

Grup: mínim 8 persones, màxim 18. Places limitades.  

Inscripció: La inscripció no es farà efectiva fins que es faci la paga i senyal de 50 euros. 

Més informació o inscripcions: info@naturalwalks.com

Tel: 934900356 / 662251059 

 

 

 

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict