Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

25-26 juny. Curs de camp d’identificació i usos de les plantes remeieres del Prepirineu

Vols aprendre a reconèixer les plantes que tenen propietats medicinals, les comestibles, les tòxiques del prepirineu català, en un lloc tranquil, al bell mig del preciós paisatge de la Vall de la Vansa i Tuixent?

Es tracta d’un taller de dos dies, molt pràctic i amè perquè puguis aprendre de les mans d’un botànic tot allò relacionat amb l’utilitat de les plantes.

Esp: Curso de campo de identificación y usos de las plantas medicinales del Prepirineo

 

El taller: consisteix en un curs de dos dies complerts totalment de camp. De 11 del matí fins al vespre el primer dia, i l’endemà de les 9 fins a quarts de 7 de la tarda.

Ambients vegetals: Caminarem per camins passant per diferents tipus d’ambients propis del prepripineu per tal de veure les principals espècies dels prats, matollars i boscos de l’alta i mitja muntanya com de les zones d’ambients mediterranis calcaris.

Modalitat de taller: El taller és molt pràctic, pel que es combinaran totes les explicacions teòriques amb l’experiència física del contacte amb les plantes que anem trobant, per tal de mostrar-hi les principals característiques fresques, com identificar-les seques, veure’n l’ambient on viuen i l’ús i tradicions al seu voltant.

Objectiu: Aquest taller vol aproximar els món de les plantes medicinals, comestibles ... tant a persones amateurs com a persones amb experiència en aquest àmbit. El curs s’adaptarà als interessos de cada participant.

El nivell de dificultat físic: és mitjà. Caminarem uns 4 kilòmetres per dia, amb un desnivell màxim de 300 metres per camins i senders de muntanya. Cal que les persones estiguin habituades a caminar en aquestes condicions, per bé que no ha de suposar cap dificultat si tenen un bon estat de salut.

Destinataris: És un taller adreçats a adults, per bé que poden venir-hi infants sempre i quan tinguin un nivell físic acceptable i es puguin adaptar al ritme del grup.

Allotjament: Refugi Coll de Port. Com sempre el curs inclou els bons àpats - abundants, amb productes de la terra i de molta qualitat- i el bon tracte de la Núria i l’Artur.

Existeix l’opció d’estada en habitació doble al refugi, o bé d’allotjar-se al poble de Tuixent per més comoditat.

Pedraforca

El curs inclou: 

  • Un dossier amb tota la  informació  del curs -25 pàgines-.

  • Identificació de les imatges presses durant el curs via e-mail.

  • Pensió completa.

  • Certificat del curs.

Grup: mínim 8 persones, màxim 18. Places limitades.

Preu: 180 euros. La inscripció no es fa efectiva fins que es faci una paga i senyal de 50 euros. L'ordre de pagament determinarà l'ordre d'inscripció.

25 % descompte per la persona acompanyant.
Per més informació i reserves: info@naturalwalks.com

Tel: 934900356 / 662251059

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict