Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

28-29 Maig. Curs de camp d’identificació i usos de les plantes remeieres de la terra baixa

Vols aprendre a reconèixer les plantes que tenen propietats medicinals, les comestibles, les tòxiques de la terra baixa, en un lloc tranquil, al bell mig de la muntanya, dins el Parc del Montnegre?

Es tracta d’un taller de dos dies, molt pràctic i amè perquè puguis aprendre de les mans d’un botànic tot allò relacionat amb l’ús de les plantes.

Curso de campo de identificación y usos de las plantas medicinales de la zona litoral catalana.

El curs consisteix en una sortida de camp de dos dies. De 10 del matí de dissabte fins al vespre i de 9.30 fins a mitja tarda diumenge.

Ambients vegetals: Caminarem per camins passant per diferents tipus d’ambients propis de la terra baixa per veure les espècies de boscos, prats i matollars mediterranis i les dels ambients humits dels boscos del Montnegre.

Modalitat de taller: El taller és molt pràctic, pel que es combinaran totes les explicacions teòriques amb l’experiència física del contacte amb les plantes que anem trobant, per tal de mostrar-hi les principals característiques fresques, com identificar-les seques, veure’n l’ambient on viuen i l’ús i tradicions al seu voltant així com aprendre la seva conservació i ús.

Algunes de les plantes comestibles i aromàtiques seran tastades durant l’àpat del sopar.

Objectiu: Aquest taller vol aproximar els món de les plantes medicinals, comestibles i útils tant a persones amateurs com a persones amb experiència en aquest àmbit. El curs s’adaptarà als interessos de cada participant.

Nombre d’espècies: Durant el recorregut es veuran al voltant de 40 espècies amb usos medicinals, tòxics o altres, per bé que poden ser moltes més segons l’interès dels participants.

El nivell de dificultat físic: és mitjà. Caminarem uns 8-10 kilòmetres, amb un desnivell màxim de 200 metres per camins de muntanya. Cal que les persones estiguin habituades a caminar en aquestes condicions.

Destinataris: És un taller adreçats a adults, per bé que poden venir-hi infants sempre i quan tinguin un nivell de resistència física alt i es puguin adaptar al grup.

Allotjament: Can Pica (Casa rural, Hortsavinyà, Maresme).

Grup: mínim 8 persones, màxim 18. Places limitades.

Preu: 180 euros. La inscripció no es fa efectiva fins que es faci una paga i senyal de 50 euros. L’ordre de pagament determinarà l’ordre d’inscripció.

25% descompte per la persona acompanyant
20% en l’inscripció si es fa fins 1 mes abans.

Inclou: 

·         Dossier -25 pag.- amb l’informació més rellevant.

·         Identificació de les imatges via e-mail.

·         Pensió completa.

Certificat de participació.

Altres: S’hi anirà amb vehicle particular pel que és preferible disposar-ne o està disposat a compartir-lo. En cas de no disposar-ne feu-nos-ho saber.

Per més informació i reserves: info@naturalwalks.com.
Tel: 934900356/ 662251059

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict