Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

1 Maig. Taller de camp: les plantes remeieres i tòxiques de la Serra de Collserola.

Vols aprendre a reconèixer les principals plantes medicinals, quines són tòxiques, saber on pots trobar-les, aprendre a no confondre-les, al bell mig de la Serra de Collserola?

Es tracta d’un taller d’un dia, molt pràctic i amè perquè puguis aprendre de les mans d’un botànic tot allò relacionat amb el món de les herbes remeieres d’aprop de casa.

Cap d'ase / Cantueso / French lavander (Lavandula stoechas)

El taller: consisteix en una sortida de camp de tot un dia. De 9 del matí fins a mitja tarda. Es recomana anar-hi amb transport públic donat que els punts d’inici i finals són diferents i allunyats entre sí.

Ambients vegetals: Caminarem per camins passant per diferents tipus d’ambients propis de la Serra de Collserola per tal de veure les principals espècies dels ambients humits dels boscos de les obagues i les plantes dels matollars i prats mediterranis dels solells calcaris.

Modalitat de taller: El taller és molt pràctic, pel que es combinaran totes les explicacions teòriques amb l’experiència física del contacte amb les plantes que anem trobant per tal de mostrar-hi les principals característiques fresques, com identificar-les seques, veure’n l’ambient on viuen i l’ús i tradicions al seu voltant.

Objectiu: Aquest taller vol aproximar els món de les plantes medicinals tant a persones amateurs com a persones amb experiència en aquest àmbit. El curs s’adaptarà als interessos de cada participant.

Nombre d’espècies: Durant el recorregut es veuran al voltant de 25 espècies amb usos medicinals o tòxics, per bé que poden ser moltes més segons l’interès dels participants.

El nivell de dificultat físic: és mitjà. Caminarem uns 8-10 kilòmetres, amb un desnivell màxim de 200 metres per camins de muntanya. Cal que les persones estiguin habituades a caminar en aquestes condicions.

Destinataris: És un taller adreçats a adults, per bé que poden venir-hi infants sempre i quan tinguin un nivell de resistència física alt i es puguin adaptar al grup.

Inclou: 

  • Dossier del curs. 

  • Identificació de fotografies post – sortida via e-mail

  • Certificat de participació.

Grup: mínim 8 persones, màxim 18. Places limitades.

Preu: 65 euros. La inscripció no es fa efectiva fins que es faci una paga i senyal. L’ordre de pagament determinarà l’ordre d’inscripció.

Es farà un 25% descompte per la persona acompanyant.

Informació i reserves: info@naturalwalks.com
Tel: 934900356/ 662251059

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict