Saltar navegació

FloraCatalana.net

La flora del nostre entorn

Cercar espècies per: Començant per (seleccioneu lletra): A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

30 Abril. Taller: Les plantes comestibles de primavera

Vols aprendre a reconèixer les principals plantes comestibles dels boscos i prats de Collserola? Vols reconèixer-les de manera senzilla per l’olor, el tacte, el gust i l’aspecte que tenen? Vols aprendre els seus noms, llocs on viuen, com es poden consumir o cuinar?

Serà d’un taller d’un dia, molt pràctic i amè perquè puguis aprendre de les mans d’un botànic tot allò relacionat amb el món de les herbes comestibles d’aprop de casa.

 

Esp: Las plantas comestibles de primavera.

Tàrrec (Salvia verbenaca)

El taller consisteix en una sortida de camp de tot un dia. De 10 del matí fins a mitja tarda, cap a les 7.

Lloc: Serra de Collserola.

Ambients: Caminarem per camins i senders passant per diferents tipus d’ambients propis de la serra per tal de veure-hi les principals espècies dels ambients de prats, matollars i boscos.

Metodologia: El taller és molt pràctic, pel que es combinaran totes les explicacions teòriques amb l’experiència física del contacte i el tast amb les plantes que anem trobant.

Objectiu: Aquest taller vol aproximar els món de les plantes comestibles tant a persones no experimentades com a persones amb bagatge en aquest àmbit. El curs s’adaptarà als interessos de cada participant.

Espècies: Durant el recorregut es veuran al voltant de 25 espècies per bé que poden ser moltes més segons l’interès dels participants.

Dificultat: El nivell de dificultat de la caminada és mitjà: caminarem uns 6-7 kilòmetres, amb un desnivell màxim de 200 metres per camins pedregosos. Cal que les persones estiguin habituades a caminar en aquestes condicions.

Participants: És un taller adreçats a adults, per bé que poden venir-hi infants sempre i quan tinguin un nivell de resistència física alt i es puguin adaptar al grup.

Preu: 65 euros. 25% descompte per la persona acompanyant.
Inclou:

  • Guiatge.
  • Dossier amb el llistat d’espècies, hàbitats, utilitats i la principal informació teòrica.
  • Identificació de fotografies post - sortida via e-mail.
  • Certificat del curs.

Grup: mínim 8 persones, màxim 20.

El lloc de trobada, així com el material a dur i la resta d'informació necessària es donarà un cop la persona s'hagi inscrit. La inscripció no es fa efectiva fins que es faci afectiva la paga i senyal.

Professor: Evarist March, botànic.

Per més informació (continguts, programa, pagament, etc.) poseu-vos en contacte amb: info@naturalwalks.com

Telèfon de contacte: 662251059 /934900356

Creative Commons Desarrollo web Ruby on RailsRailes XHTML 1.0 Strict